Στις 24 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμη μία διαδικτυακή δράση του Οργανισμού μας The European Cyprus Society, ένα Youth Cycle μαζί με τον Ευρωβουλευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Λουκά Φουρλά, ο οποίος συνδέθηκε απευθείας μαζί μας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Το θέμα που συζητήθηκε ήταν «Η απάντηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην κρίση του Covid-19». Μετά από μία σύντομη ομιλία σχετικά με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην πανδημία του Covid-19 αλλά και το πως η Ευρώπη θα μπορέσει να δώσει λύσεις στις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται σήμερα, ο κ. Φουρλάς απάντησε σε καίριες ερωτήσεις των μελών του The European Cyprus Society, ερωτήματα τα οποία απασχολούσαν τα μέλη μας,
αλλά και αρκετούς πολίτες. Οι απαντήσεις δόθηκαν, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο αλλά
και καθησυχάζοντας τα μέλη μας.

Ο συντονισμός της συζήτησης πραγματοποιήθηκε από την κ. Ειρήνη Αρτάκα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του The European Cyprus Society.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Λουκά Φουρλά, για την διαφωτιστική ενημέρωση των μελών μας η οποία υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Youth Cycles» του Οργανισμού μας, καθώς επίσης και τα μέλη μας για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.