Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Μαΐου το διαδικτυακό Youth Cycle του Οργανισμού μας The European Cyprus Society με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Πρέσβη Κορνήλιο Κορνηλίου και μέλη του Οργανισμού.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η διαχείριση της κρίσης του Covid-19 από το Υπουργείο Εξωτερικών, ο επαναπατρισμός των Κυπρίων πολιτών και φοιτητών κατά τη διάρκεια της κρίσης καθώς επίσης και τα μέτρα που πάρθηκαν από την Κυπριακή Κυβέρνηση για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σήμερα.

Μετα το τέλος της ομιλίας, ο Κ. Κορνηλίου απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που είχαν οι συμμετέχοντες και τόνισε για ακόμα μία φορά το πόσο σημαντικό είναι η Κυπριακή νεολαία να είναι ενεργή, να ενημερώνετε και να συμμετέχει στα δρώμενα της χώρας μας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο συντονισμός της συζήτησης έγινε από την κ. Στυλιάνα Παναγή, Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβη Κορνήλιο Κορνηλίου για τον χρόνο που μας αφιέρωσε, καθώς επίσης και τα μέλη μας για το έντονο ενδιαφέρον τους και διαδραστική συζήτηση!